Martina Stoessel: Pepe je počeo i da govori kao ja!

Martina Stoessel razgovarala je za argentinski Ciudad Magazine a novinarima je otkrila i neke detalje u vezi sa svojim momkom Pepeom Barrosom. Kako Tini ističe, više on usvaja argentinsku kulturu nego ona njegovu špansku!

“Da ga neko sad prvi put čuje, pre bi pomislio da je on Argentinac nego Španac. Mi govorimo istim jezikom ali naglasak i deo reči je drugačiji. Sad da ga pitate on bi rekao da ne priča tako, nadam se da se neće ljutiti zbog ovih mojih reči”, kaže ona. Tini ističe i da njih dvoje ne planiraju zajednički život jer im to svakako ne dozvoljavaju obaveze.

“On živi u Los Anđelesu i ima još godinu dana fakulteta. Ja idemo tamo-ovamo , iako mi je kuća u Argentini. Volela bih da imam neko stalno mesto za život” ističe ona. Tini kaže i da su tačne priče da njih dvoje već razgovaraju o imenima svoje buduće dece. “To je istina ali mi se zaista samo igramo! Nije nam to u planovima iako bismo voleli da budemo roditelji. Moji mama i tata bi svakako voleli da se to ipak desi kasnije!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Veliki aplauz i oduševljenje: Tini Stoessel izvela pesmu "Si Tu Te Vas" kao nikada do sada! (video)

6 thoughts on “Martina Stoessel: Pepe je počeo i da govori kao ja!

  1. slatkica moja… Ali ja sam ju stvarno razumijela svaku riječ koju je govorila u Violetti, jednom sam poželjela pogledati epizodu na originalnom jeziku i sjajno je bilo… ne razumijem onda kako može reći da je dio riječi drugačji u Argentini? :O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.