Kakav duel: Tini i Sel u borbi za najvažniju nemačku muzičku nagradu, nominovan i Jorge!

pjimage

Nemačko izdanje časopisa Bravo ima dugu tradiciju dodele sopstvenih priznanja za najbolje mlade zvezde a ovogodišnje nominacije posebno su interesantne kad je reč o izboru za najbolju pevačicu, gde će duel imati Martina Stoessel i Selena Gomez!

Iako su u konkurenciji još Ellie Goulding, Bebe Rexha i Zara Larssson, Tini i Sel važe za veliki favoritkinje! Iako je Sel globalno daleko popularnija, Tini i u Nemačkoj baš kao i na Balkanu ima jako uporište, dovoljno da može da se takmiči protiv svoje starije koleginice!

Zanimljiva je i kategorija za najboljeg pevačca gde je prvi favorit Jorge Blanco, naravno uz Shawn Mendesa! Jorge iza sebe još uvek ima samo par solo pesama ali još jednom, popularnost “Violette” u Nemačkoj je tolika da nije bilo šanse da on bude izostavljen! Ako želite, možete glasati ovde.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez, Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Odabrali ste: "Got Me Started" Martine Stoessel je hit godine!

10 thoughts on “Kakav duel: Tini i Sel u borbi za najvažniju nemačku muzičku nagradu, nominovan i Jorge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.