“Uvek ću ga voleti”: Raskinuli Martina Stoessel i Pepe Barosso!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
4511162
Views:
999


Martina Stoessel i Pepe Barosso bili su u vezi skoro dve godine, a sada se pojavilo i zvanično saopštenje koje je iznenadilo čitav fandom, odnosno potvrđeno je da su raskinuli!

Tini u najnovijem intervjuu za časopis Gente otkriva da su ona i Pepe raskinuli pre nešto više od mesec dana i ističe da je njihova ljubav bila velika, ali da je raskid bio najbolje rešenje za oboje. “Pepe i ja smo odlučili da je najbolje da raskinemo, kako se ne bi više mučili. Jako se volimo i uvek će biti tako. Pepe je bio sjajan čovek u mom životu,” priznaje Tini. Pevačica kaže da su oko dva meseca i živeli zajedno, ali da su daljina i privatni razlozi uticali da zajedno donesu odluku o raskidu.

“Kada se Pepe vratio u Los Anđeles, rastali smo se u poštovanju i miru. Iako su veze na daljinu teške, nisu i ne moguće, veoma smo mladi i još mnogo toga je pred nama. Ko zna šta donosi sutra,” zaključuje ona. Martina kaže da se odlično slaže sa njegovom mamom Monikom, ali da je isti slučaj i sa Pepeom kada je u pitanju njena porodica. “Fran će putovati u Los Anđeles kako bi učestvovao u kampanji kompanije Hugo Boss i odsešće u Pepeovoj kući,” otkriva Tini. Martina još jednom ističe da je laž glasina da je prevarila Pepea i da ju je to jako povredila.

Pročitajte još  Isidora i Teodora nam šalje test ličnosti: Da li si Tini ili Karol?

Ona je upitana i koliko vremena joj treba kako bi se upustila u novu vezu, gde ističe da nikada nije zatvorena za ljubav. “Sada mi jednostavno treba malo vremena da otkrijem kako je to biti sam. Međutim, ja nisam devojka koja je zatvorena za ljubav,” ističe Tini. Ona kaže da će jednostavno pojaviti neko ko će je ostaviti bez reči.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

19 thoughts on ““Uvek ću ga voleti”: Raskinuli Martina Stoessel i Pepe Barosso!

 1. Baš mi je žao. 😭😭😭😭Mnogo sam tužna. 💔Moj jedan idol prekine, pa i drugi.

 2. Kad sam pročitala, nisam mogla da verujem. Odjednom sam počela da plačem, toliko me je pogodilo. Mama mi kaže:,,dete smiri se i jedi" 😂, nisam mogla ni da jedem. Toliko sam ih volela kao par i moje drugarice su počele da me zovu da me pitaju da li sam dobro, da me smire. Nadam se da ima nade da se pomire, ali bez obzira na sve zauvek će biti moj omiljeni par 💔

 3. Baš šteta, bili su baš slatki zajedno!😍 ali ako je to najbolje tako za njih onda uredu ☺

 4. 😢😢Bili su preslatki zajedno!Nadam se da raskid nece tesko podnijeti.Zelim im svu srecu!Posebno Tini,koja mozda i izvbaci novu pjesmu uskoro!😔😔💔💞

 5. Neee…..Jako mi je zao što su raskinuli ali dobro ako je tako najbolje za oboje nadam se da ce oboje biti srećni

 6. Stvarno me to šokiralo!! Ali svi se moramo pomiriti sa tim. Shvatila sam da Tini baš i nema sreće što je sa svim dečkima raskinula zbog daljine. Ali kako je to Tini prihvatila tako ćemo i svi mi, i sav fandom.

 7. A šta je ovo svi nešto raskidaju sad posle njih i Zayn i Gigi lmao šta se ovo dešava?

 8. Kada sam procitala nisa
  m mogla da vjerujem ,bas mi je zao ali ako je to najbolje za njih nadam se da c
  e biti srecni

 9. Jedan od rjetkih parova koje stvarno volim, je raskinuo(volim jos samo Joa&Tay i Jelenu,obozavala sam Angelinu i Breda ali su se i oni razveli 😥).
  Bas mi je zao, pepini je bio savrsen par, cak i ja koja nisam tinista,sam ih mogla zamisliti zajedno koliko su dobri. Steta,mzd ima nade da ce se jednog dana opet pomiriti, ipak se savrseno slazu kao i njihove porodice, vjerovatno u nekom boljem trenutku obnove svoju savrsenu vezu.

 10. Lepo od njih da su se rastali na miran i lep nacin i da nisu pravili drame i td sto rade slavni.Jedino mi je jako zao jer su raskinuli kao i Gigi i Zayn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.