Martina Stoessel: Moram još dosta toga da proživim, još je rano da postanem majka!

Tini je često u intervjuima upitana da li želi da osnuje porodicu u skorije vreme i da li smatra da je Pepe osoba sa kojom će provesti ostatak života i otkriva kako se snalazi kao žena u muzičkoj industriji!

Tini se i dalje drži želje da osnuje porodicu sa sadašnjim dečkom Pepeom, jer smatra da joj je on velika podrška u životu i vidi da bi se sjajno snašao i u ulozi oca. Ona konstatuje da ekonomska moć u opšte ne predstavlja problem da bi se odvojila od svojih roditelja i da jednostavno ne planira još neko vreme da se oproba i u ulozi majke koju žarko želi.

“Želju za majčinstvom moram da ostavim po strani još neko vreme, jer imam još dosta toga da uradim u svom životu,” dodaje ona. “Ne znam kada ću postati majka, možda za par godina, možda kada budem imala 30, ali znam da ću jednom to i postati. Sada sam još mlada, imam dosta toga da uradim, život je preda mnom,” zaključuje Tini.

Pevačica ističe da veruje u jednakost muškaraca i žena i da se zalaže za to. “Verujem u jednakost, ni manje ni više od toga, verujem u jednakost muškaraca i žena, uzajamno poštovanje i iste mogućnosti,” ističe ona. “Verujem u žene. Zarađujem od svoje 13 godine. Nisam imala loših iskustava u muzičkoj industriji, ali znam da ih neki nažalost imaju, zato još jednom ponavljam da sam za jednakost,” zaključuje Martina.

Pročitajte još  Velika sramota: Tini nema niti jednu nominaciju za KCA Argentina!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Martina Stoessel: Moram još dosta toga da proživim, još je rano da postanem majka!

  1. Jedva čekam da je vidim u ulozi majke, po meni najlepša uloga na svetu 😍.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.