I to na našem jeziku: Marcus izjavio ljubav devojci iz Srbije! (video)

Marcus i Martinus ovih dana često prave lajvove na Instagramu, a po običaju, naši MMeri ih isto tako često saleću pitanjima i često dobijaju njihovu pažnju. Ipak, najviše sreće je imala je jedna MMerka iz Srbije kojoj je Marcus uputio najlepše reči.

Marcus je u jednom momentu na našem jeziku izgovorio “Ja volim Lenu”, a da to odobrava potvrdila je i njegova sestra eMMa koja je ponovila to isto. Ne znamo da li je ovo najava budućeg braka, ali Lena ima čime da se pohvali! Sem toga, sreće su imale i druge MMerke, poput Milice kojoj je Marcus rekao “Ti si lepa”, kao što takođe možete videti na snimku.

Inače, tokom lajvova saznali smo da MM baš i ne znaju kojim su to jezikom pričali, jer su ubeđeni da je “Volimo vas” u stvari nešto na španskom! Bude li opet prilike da sa njima radimo intervju u Beogradu, naša Jelena Kosara će morati da im objasni neke stvari!

Autor: Famoza.net
FOTO: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Nadamo se da se vidimo uskoro": Marcus i Martinus snimili video zahvalnosti za MMere u Srbiji!

17 thoughts on “I to na našem jeziku: Marcus izjavio ljubav devojci iz Srbije! (video)

    1. NE nisi ,na Instagramu cu napraviti fanpage o M&M ako me ne primete …( Plakacu celog zivotaaa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.