Marcus i Martinus ponavljaju: Nemamo devojke! (video)

Dan ne prođe a da nas neko od zabrinutih MMerki ne pita da li je tačno da Marcus odnosno Martinus imaju devojke, a čak nam često i pokazuju slike tih njihovih navodnih izabranica. Iako stalno ponavljamo da ništa od toga nije istina, čini se da vas može umiriti samo kad to čujete iz usta samih momaka!

Kad su pre nekoliko dana pravili Instagram Live sesiju, bilo je onih koji su mislili da će oni tad saopštiti upavo da su u vezama, ma koliko smešno delovala takva teorija. I zaista, na početku momci govorili na tu temu, pa je Marcus poručio, “Ne, ne radi se o nekoj devojci, kao što nam mnogi od vas pišu ovde. Nemamo devojke”.

Bilo bi lepo da MMerke toliko ne opterećuju Marcusa i Martinusa pitanjima o ljubavnom životu, jer je potpuno očigledno da su njima na pameti druge stvari i da se to neće brzo promeniti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Uživali su tamo: Marcus i Martinus objavili tonu fotku iz Zagreba

3 thoughts on “Marcus i Martinus ponavljaju: Nemamo devojke! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.