Marcus i Martinus ponavljaju: Nemamo devojke! (video)

Dan ne prođe a da nas neko od zabrinutih MMerki ne pita da li je tačno da Marcus odnosno Martinus imaju devojke, a čak nam često i pokazuju slike tih njihovih navodnih izabranica. Iako stalno ponavljamo da ništa od toga nije istina, čini se da vas može umiriti samo kad to čujete iz usta samih momaka!

Kad su pre nekoliko dana pravili Instagram Live sesiju, bilo je onih koji su mislili da će oni tad saopštiti upavo da su u vezama, ma koliko smešno delovala takva teorija. I zaista, na početku momci govorili na tu temu, pa je Marcus poručio, “Ne, ne radi se o nekoj devojci, kao što nam mnogi od vas pišu ovde. Nemamo devojke”.

Bilo bi lepo da MMerke toliko ne opterećuju Marcusa i Martinusa pitanjima o ljubavnom životu, jer je potpuno očigledno da su njima na pameti druge stvari i da se to neće brzo promeniti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pisma fandoma, fudbal i Tico: Kako izgleda dan u životu MM?

2 thoughts on “Marcus i Martinus ponavljaju: Nemamo devojke! (video)

  1. Pa i da imaju djevoju to je njihov privatan zivot, netreba cijeli svijet znati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.