Kraj: Kanye West ispunjava papire za razvod od Kim Kardashian!

Kim Kardashian i Kanye West imali su prilično miran brak, iako su mediji konstantno pisali kako Kanyeovi skandali utječu na Kim i njihovu djecu. Početkom godine pojavile su se glasine o afteri Kanyea i youtubera Jefree Stara no one su demantirane s obje strane. Ipak, izgleda kako je njihovom braku zaista došao kraj.

Kako navodi nepoznat izvor za ELLE, Kim i Kanye već dugo žele spasiti svoj brak pa su zajedno išli na bračno savjetovanje. Izgleda kako je odluka razvoda konačna, pa su prestali i s bračnim savjetovanjem.

„Kanye je u kontaktu s odvjetnicima za razvode, planira podnijeti zahtjev za razvod ovaj tjedan.“ dodao je izvor.

S druge strane, Kim je u suradnji s odvjetnicom Laurom Wasser, a kako navodi izvor, ona „čeka pravi trenutak za ispunjenje papira za razvod“. Sve navodi na mišljenje kako Kim još nije kompletno sigurna želi li zaista razvod od svojeg muža.

Kim i Kanye već neko vrijeme pokušavaju spasiti svoj brak, a još se nisu odlučili za konačmu odluku. Izvor blizak obitelji je nedavno izjavio da je njihov brak „Gotov već više od godinu dana. Oni su se voljeli, ali su previše različiti.“ i da se Kim „Želi fokusirati na sebe, svoju djecu i vlastiti život. Dosta joj je kaosa koji joj je Kanye uzrokovao njoj i njezinoj obitelji.“.

Kanye ovih dana negoduje zbog nove sezone obiteljskog showa „Keeping Up With The Kardashians“ jer će Kim javno diskutirati sve detalje njihovog razvoda na TV-u. „Kardashiani žele izvući što više drame iz Kiminog razvoda kako bi profitirali na svom reality showu.“.

Pročitajte još  Užas: Fotograf Ariane Grande i Kim Kardashian tražio manekenki golišave fotografije u zamenu za besplatno fotografisanje!

Naravno, Kanye nije oduševljen tom idejom, ali praktički ne može ništa poduzeti protiv Kim jer je i on vezan za show s non-discloure ugovorom pa legalno ne smije govoriti o detaljima razvoda koje će Kim iznijeti u KUWTK.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.