Marcus nagovestio da je imao prvi poljubac, MMeri cepaju postere!

Marcus i Martinus uoči vikenda imali su novi live, gde su pričali o ljubavi! Naravno, to je zainteresovalo mnoge MMerke, ali neke su se ponašale krajnje nezrelo! Naime, bura je nastala kad je Marcus možda i šaljivo napomenuo da je imao prvi poljubac!

Martinus je tako pročitao pitanje, “Da li ste imali prvi poljubac”, odgovorio, “Ne, nismo imali prvi poljubac jer…”, a onda ga je Marcus prekinuo pa rekao, “Ne smeš da kažeš ‘mi’. Moraš da kažeš ‘ja'”. Izneđani Martinus je rekao “OK”, pa konstatovao, “Ja nisam imao prvi poljubac jer sam gubitnik”, pre nego što je pitao Marcusa, “OK Marcuse, da li si ti imao prvi poljubac?” Sa velikim osmehom na licu, Marcus je odgovorio sa, “Bez komentara”. Iako on ništa nije potvrdio, neki MMeri počeli su da postavljaju fotke na kojima se vide iscepani njihovi posteri, otprilike kao da su ih braća prevarila! Čak i da su imali prvi poljubac, zaista ne vidimo šta je tu spektakularno i neočekivano, jer njima je 18 godina, tako da gledajući njihove vršnjake, oni debelo kasne!

Pročitajte još  Famoza music chart #172 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Na sreću, mnogo je više onih razumnih MMera kojima je Marcusov odgovor presladak i smešan, ali se brinu i zato što je Martinus rekao za sebe da je gubitnik! Često čujemo da je mnogima čudno to što oni nisu imali devojke, ali vodite računa da njih dvojica od detinjstva rade, kao i da najveći deo vremena provode izolovani u svom rodnom selu. Na kraju, to što su toliko skromni, ne izlaze do kasno i ne bahate se ujedno znači da ne vole da budu u centru pažnje i na taj način privlače devojke. Mi ne mislimo da bilo šta u vezi njih nije u redu – zapravo su toliki retko pozitivni među zvezdama da MMeri moraju da ih čuvaju kao malo vode na dlanu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sramota: U Norveškoj uništen prelepi mural Marcusa i Martinusa! (FOTO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.