Počela prodaja karata za koncert Marcusa i Martinusa u Zagrebu i Ljubljani, cene niže nego bilo gde do sad!

Kao što je bilo obećano, danas u podne počela je prodaja karata za koncerte Marcusa i Martinusa u Zagrebu i Ljubljani a kao što smo to i očekivali od našeg prijatelja organizatora, cene ulaznica su daleko niže nego na drugim lokacijama koje će posetiti slavna braća!

Dok su cene karata u Austriji i drugim ranijim državama od 40 pa do 45 evra, sjajni momci su pristali da ta deca u Sloveniji i Hrvatskoj bude znatno niža! Ko želi na koncert u Zagreb, karta će ga koštati 35 evra (250 kuna) a u Sloveniji je ona čak i jeftinija i košta 25 evra! Dakle, cene su prilično niže nego u drugim zemljama Evrope!

Interesantno je to što se za nastup u Hrvatskoj nudi samo jedna vrsta karata ali kako je u pitanju nastup u klubu, to i ne čudi. Sa druge strane, nastup u Sloveniji je u sportskoj hali tako da postoje karte za parter (parket dvorane) ali i za klasično sedenje na tribinama. Cene su u oba slučaja iste. Mi savetujemo da ne čekate mnogo!

Karte za Hrvatsku možete kupiti ovde
Karte za Sloveniju možete kupiti ovde

Naravno, ovo je samo link za kupovinu preko interneta jer karte za ove koncerte možete kupiti u Sloveniji i Hrvatskoj na svim prodajnim mestima Eventima! Najbolji način da pronađete prodavnicu gde mogu da se kupe ulaznice u Hrvatskoj je da posetite ovaj link i tu otkucate naziv mesta gde živite. Na mapi će se zatim pokazati lokacije prodaje koje su vam najbliže!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dobri momci: Marcus i Martinus uputili izvinjenje svom fandomu!

One thought on “Počela prodaja karata za koncert Marcusa i Martinusa u Zagrebu i Ljubljani, cene niže nego bilo gde do sad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.