Opšta navala: Nakratko pao sistem prodaje ulaznica za koncert Marcusa i Martinusa u Hrvatskoj!

Da li je bio pravi potez pozvati Marcusa i Martinusa u Hrvatsku? Sudeći po prvim reakcijama tamošnjeg dela fandoma, očigledno da jeste! Karte su puštene u prodaju su puštene u 12h ali ubrzo je sistem prodaje bio u padu usled silne navale!

Kako su nam pokazali MMeri, nakon dodavanja karata u korpu dolazilo je do greške pa ih je bilo nemoguće platiti! I oni koji su otišli direktno do nekog prodajnog mesta nisu imali sreće jer su im tamo rekli da je sistem trenutno u padu i da su tu ništa ne može!

Na sreću, u ovom momentu je sve u redu pa se karte mogu kupiti i to sa ovog linka. Još jednom, ukoliko ne možete da ih naručite preko interneta, probajte da ih kupite na nekoj od lokacija gde se one prodaju. Posetite ovaj link ukucajte mesto gde živite i na mapi će vam se pokazati najbliže lokacije za prodaju ulaznica! Naš jedini savet je da ne čekate duže nego što je potrebno – kapacitet koncerta u Zagrebu je ograničen na samo 2000 mesta i neće biti mogućnosti da se on proširi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marcus i Martinus: Škola iznad svega, mi smo odlikaši!

One thought on “Opšta navala: Nakratko pao sistem prodaje ulaznica za koncert Marcusa i Martinusa u Hrvatskoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.