Ne čekajmo zadnji momenat za karte: Otkazivanje koncerta Luisa Fonsija u Zagrebu je opomena i za MMere!

Svi smo se jako radovali kad su Marcus i Martinus najavili da dolaze u Beograd, Zagreb i Ljubljanu ali ni zakazivanje koncerta nije dovoljno da bi se on sigurno održao, što nam je pokazao i primer Luisa Fonsija.

Luis je trebalo da u nedelju peva u Zagrebu ali je taj nastup otkazan, najverovatnije zbog slabe prodaje karata iako se takvi razlozi nikad ne navode kao zvanični. Nažalost, ovakve primere smo viđali bezbroj puta u našim krajevima a recimo Tinisti znaju da je njih idol iz istog razloga otkazala desetak koncerata u Evropi ove godine.

Zato, postoje najmanje dva razloga zbog čega je najbolje da karte za koncert Marcusa i Martinusa kupite čim budete mogli:
1. Kasna kupovina karata znači da ih možda neće niti, naročito ako čekate poslednje dane
2. Ukoliko prodaja karata nije dobra do par dana pre koncerta, on se vrlo verovatno otkazuje! Organizator a ni muzičari ne veruju da će baš poslednjeg dana biti navala.

Na sreću, izgleda da MMeri sve jako ozbiljno shvataju – prvih 100 karata po najnižim cenama su u roku od par minuta planule u Hrvatskoj a isto očekujemo i od Srbije!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko od Famoze dobija karte za "spoj" sa Marcusom i Martinusom u Zagrebu?

3 thoughts on “Ne čekajmo zadnji momenat za karte: Otkazivanje koncerta Luisa Fonsija u Zagrebu je opomena i za MMere!

  1. Luis Fonsi je otkazao koncert u Zagrebu zbog jedne tvrtke iz Krapine koja uopće ni ne postoji, a ta se tvrtka trebala pobrinuti o koncertu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.