Maline, kokos i Arianin rep: Pogledajte šta sadrži parfem “Thank U, Next”!

Arianin spot “Thank U, Next” je dobio interesovanje svetskih srazmera, što je još više inspirisalo pevačicu da ovu frazu upotrebi za svoj aktuelni album, a sada i novi parfem koji je dobio i stvarno kreativnu reklamu inspirisanu upravo samim spotom! Gosti u Arinoj reklami žele da poruče koliko je ovaj parfem neverovatan, ali u isto vreme da pogode šta je to sve Ari stavila u njega!

“Mean Girls”, “Bring It On”, “Legally Blonde” i “13 Going on 30” su legendarni filmovi koji su upravo i inspirisali “Thank U, Next” spot, a kadrovi iz njih nisu izostali ni u ovoj reklami. “Ona navodno koristi sočne maline, tako da već mesecima jedem sočne maline, tako da će moje majčino mleko imati ukus kako njen parfem miriše,” rekla je trudnica iz reklame i spota.

Još jedna od ludih teorija je da je Ari stavila deo svog prepoznatljivog repa kao jedan od sastojaka koji se nalaze u parfemu, a već u jednom od narednih kadrova vidimo upravo Ari koja je odsekla deo svog repa! “Iskreno, nisam najveći fan Ariane Grande, ali sam čula da novi parfem obećava,” poručila je upravo Ari obučena u crveni kostim navijačice.

“Želela sam da napravim miris koji miriše na moj prvi parfem Ari, ali više letnji, pa sam ponovo pogledala voćne note Ari parfema – kruške i maline i promenila sam ga dodajući malo kokosa. Bila sam inspirisana da dizajniram bočicu koja predstavlja poruku moje pesme “thank u, next”- nastanak parfema iz slomljenog srca predstavlja pomeranje napred iz izazovnog poglavlja,” izjavila je Ari.

Pročitajte još  Pljušte pohvale: Ariana Grande predstavila hitčinu, "God Is a Woman"

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.