Louis Tomlinson navodi sebe kao bivšeg člana One Directiona!

Directioneri obično žele da ujedaju kad im kažete da se One Direction raspao, pa će vam svaki put reći da to nije tačno, već da grupa sve vreme postoji, ali da je na pauzi. Ipak, izgleda da Louis to više ne doživljava na taj način!

Naime, u epizodu X Factora emitovanoj 20. oktobra, Louisa možemo videti kako se priprema da pomogne takmičaru Brendanu Murrayu za svoj prvi nastup. Brendan mu pritom otkriva da je bio u bojbendu koji je propao, a Louis mu odgovara, “Razumem te. I ja sam nekad bio u bendu. Potrebno je da se udaljiš od toga.”

Fandom sad misli je samo da Louis smatra da je 1D gotov, već i da on sam želi da se što više udalji od toga. Ipak, ako pogledate njegovu Twitter biografiju, tamo još uvek stoji da je on jedna četvrtina One Directiona! Situacija i dalje ostaje krajnje zbunjujuća, ali najveći deo javnost veruje da će se grupa formirati jednog dana.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta se dešava kad voditelj desetak puta izvređa 1D pred Directionerkama?

3 thoughts on “Louis Tomlinson navodi sebe kao bivšeg člana One Directiona!

  1. nije mislio tako.. najverovatnije je pokusavao da mu objasni da je bio u toj situaciji. izludjuje me kako ljudi preteruju ovih dana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.