Louis Tomlinson ide na turneju naredne godine!

Louis Tomlinson definitivno ide na turneju naredne godine, a koju je bezbroj puta morao da odlaže usled problema sa izlaskom albuma ali i tragičnih smrti svoje mame i sestre. Louis je izbacio novi singl “Kill My Mind”, što je samo uvod u ono što ga čeka u narednom periodu.

Govoreći za indijsko izdanje magzaina Rolling Stone, pevač je otkrio da sprema mnogo dobrih pesama. “Kad pišem pesme, ja ih pišem razmišljajući o tome kako će one zvučati uživo, da budu uzbudljive za gledanje i slušanje. Moja turneja označiće da počinjem solo karijeru, i da ću konačno videti fanove kako reaguje na moje pesme. To će biti nešto posebno.”

Kako Famoza saznaje, Louisov tim ranije je već nudi organizatorima u regionu da pevač dođe i održi koncert, ali iskreni da budemo, zaista nismo sigurni da bi tako nešto bilo isplativo. Nepotvrđene glasine govore i da je Harry Styles glatko odbijen jer niko ne veruje da on može da privuče potreban broj publike.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stigao je spot za "Just Hold On" Louisa Tomlinsona i Stevea Aokija!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.