Kylie Jenner golišava u novom editorijalu sa Travisom Scottom!

Za porodicu Kardashian-Jenner skidanje za editorijale zaista nije ništa neobično, tako da sve devojke iz porodice imaju golišave fotke u nekoliko časopisa. Naravno, ako radite editorijal za Playboy još manje je čudno što ste golišavi, tako da je Kylie jednu fotku sa snimanja već objavila na Instagram!

Kylie i Travis očigledno imaju zajednički editorijal za Playboy časopis, jer se i na slici pojavljuju oboje u zagrljaju, a Kylie je ta koja prilično stavlja svoju pozadinu u prvi plan. Kao što to obično i biva, ova objava zapalila je Instagram tako da je ona za svega 24 časa skupila 13 miliona lajkova!

View this post on Instagram

When Houston meets LA .. 💛 @playboy #ComingSoon

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Osim ove zajedničke fotke, mnogo drugih gestova nam govori da se Kylie i Travis slažu fenomenalno, a njih dvoje su pre par nedelja zajedno prošetali crvenim tepihom sa ćerkom Stormi na premijeru Netflixovog dokumentarca “Travis Scott: Look Mom I Can Fly”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Veoma tolerantna: Kylie se nije odrekla ni Jordyn ni Travisa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.