Niall Horan: Srce mi se raspadalo od tuge zbog Hailee

Niall Horan teško je preživeo razlaz sa Hailee Steinfeld, pa ne čudi što će o tome pevati na svom novom albumu koji sprema za 2020. godinu. Niall ističe da je osećao kako mu se srce raspada snimajući pesmu pod nazivom “Put A Little Love On Me”, za koju se veruje da je nastala kad je on već znao da vezi dolazi kraj.

U refrenu, Niall peva, “I dalje imam toliko ljubavi ispod ove kože, tako da draga, daj mi malo ljubavi. Kad se svetla upale i senke prestanu da igraju, pogledam oko sebe dok mi se srce raspada. To je jer si tgi jedina koja mi je potrebna, tako da daj mi malo ljubavi.”

Mladi muzičar kaže da je ovo sasvim moguće i najbolja pesma koju je on snimio. “Ne bi ovo bio moj album da na njemu nema tužne balade. Ovo može biti najbolja pesma koju sam napisao. Prošao sam kroz raskid i sve je bilo toliko stvarno. Bilo je lako sesti za klavir i videti šta će se desiti”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.