Logan Paul i KSI se tuku za vikend, u igri 190 miliona dolara!

Jutjuberi Logan Paul i KSI dogovorili su tuču za ovaj vikend, ali ona će biti potpuno legalna, s obzirom da će se oni okušati kao bokseri! Koliko je veliko interesovanje javnosti za meč koji će se desiti u subotu u Los Anđelesu, najbolje svedoči činjenica da će ukupna zarada od ovog događaja biti ludačkih 190 miliona dolara.

Logan kaže da se već godinu dana sprema da upropasti svog rivala, a iako je ovo amaterski boks meč, on kaže da su pravila izmenjena tako da je zabranjena zaštitna kaciga a koriste se i manje rukavice, što znači da udarci bole više. Šta god da se desi, Paul će od ovog meča zaraditi možda i preko 10 miliona dolara, a meč će u prenosu moći da gledaju isključivo oni koji to plate.

Onaj ko će sigurno gledati meč jeste Justin Bieber koji je već poručio Loganu da “otkine glavu KSI-u” a kasnije i dodao da prognozira brz nokaut. Naravno, braća Paul su to videla i prokomentarisala rečima, “Bieber zna boks”. Biebs će prisutan na meču gde se najskuplje karte prodaju za gotovo 1000 dolara, a Logan je već zapretio svima da mu ne prilaze i mole ga za slike, već da ga puste da uživa u meču! Logan zna kako da privuče pažnju, pa je nedavno pričao kako se nada vezi sa Kendall Jenner.

Pročitajte još  Šta je u njegovoj glavi? Logan Paul snimao osobu koja je sebi oduzela život i zbijao šale na njen račun!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.