Little Mix najavljuju solo karijere: Podržavamo se u tome!

Jesy Nelson sad i zvanično započinje solo karijeru, a njene drugarice i bivše koleginice iz grupe Little Mix ne kriju da žele isto. Kako prenosi Metro, one tvrde da su i dalje jako vezane jedna za drugu, ali da to nikako ne znači da i one neće probati da se okušaju u samostalnom radu.

Govoreći o promenama u grupi, Jade Thirlwall je rekla, “Ja ne mogu da kažem da ne možemo jedna bez druge, ali definitivno smo jako vezane. Zbog toga je bilo zdravo napraviti korak unazad i upitati se šta mi to zaista želimo. Kad se okupimo i krenemo da radimo ove godine, imaćemo još bolji odnos kroz tu perspektivu.”

Jade isto tako ističe da ona itekako razmišlja o solo karijeri. “Vreme me je naučilo i ta da ja još uvek pokušavam da shvatim ko sam. Predivno je što smo još uvek grupa, ali mi želimo da ohrabrimo jedna drugu da radimo i nešto svoje. Ovo je kao novi dan za Little Mix.” Sa njom se slaže Perrie Edwards pa dodaje, “Uvek ćemo imati jedna drugu, uvek ćemo biti Little Mix – to smo mi.”

Jade takođe kaže da je njihova glavna poruka da su jedinstvene. “Pokazale smo kako jedinstvo žena može da funkcioniše, čak i uz prepreke na putu. Od početka smo bile one od kojih se nije očekivalo puno. Odrastale smo i postale smo žene zajedno. Jako je dobro pokazati drugima da možete da trajete, da pomerate granice, osvajate nagrade i postavljate rekorde jer ste ostale zajedno”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Carice: Perrie i Jade otele i zgužvale uvredljivo pitanje za Jesy! (video)

Kako se čini, ideja je da Little Mix nastavio da radi, ali da će devojke i pored toga nalaziti vremena da izbace poneki solo singl. U tom slučaju, situacija bi bila znatno drugačija nego u One Directionu koji je kao grupa prestao da postoji i još uvek nema nikakvih naznaka da bi mogao da se vrati na scenu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Little Mix najavljuju solo karijere: Podržavamo se u tome!

  1. Tužna sam, ali i uzbuđena!! Ponajviše zbog Jade, ona mi je uvijek bila ispred ostalih 😀 Očekujem dosta od nje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.