Jesy Nelson potpisala solo ugovor, dobila milione!

Otimanje oko toga za koga će Jesy Nelson da potpiše ugovor je završeno! Kompanije su nudile milione kako bi Jesy radila za njih, a ona se na kraju odlučila za Polydor Records. Sve ovo se dešava samo pet meseci nakon što je Jesy napustila grupu, iako se verovalo da se ona jako zasitila javnosti i napornih obaveza. Međutim, u prvim izjavama Jesy ističe kako je spremna za nove velike izazove.

“Za mene ovo predstavlja neverovatan momenat”, kaže Jesy, koja planira da album izda pre kraja godine, prenosi BBC. “Ne mogu da dočekam da čujete ono na čemu radim i da započnem ovo novo poglavlje”, dodala je ona. Jesy sad ističe da je Little Mix napustila jer je konstantno bila na meti napada zbog svoje težine, i da je zbog toga mnogo patila.

Iz njene nove izdavačke kuće kažu da su je odmah želeli i da imaju veliko poverenje u nju. “Ona je već jako lepo razvila svoju novu muziku”, kaže predsednik ove kompanije Ben Mortimer. “To je nešto što ona predstavlja, autentična vizija u sledećem poglavlju njene već neverovatne karijere.” Ostaje samo da joj poželimo sve najbolje!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jesy Nelson otkriva: Članice Little Mixa biće mi deveruše na venčanju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.