Promo video za novi “iCarly” pokreće emocije!

Javnost često priča o povratku starih serija, ali dok je glavna tema “Victorious”, ispostavilo se da će “iCarly” imati povratak. Vesela ekipa ozbiljno radi na novim epizodama, a glavne zvezde, Miranda Cosgrove, Jerry Trainor i Nathan Kress snimili su zabavan promo video.

U spotu, Miranda i društvo prepiru se oko toga kako bi trebalo da snime najavni video! Ona tako kaže kako javnost ne sme da sazna da nove epizode nisu još snimljene, kao i da fanove najviše zanima da li su oni dobri kao nekad i vredni gledanja.

“Hej, slušajte! Radili smo ovo ranije i uradićemo to opet!”, kaže Miranda. “Amerika će da citira naše nove fraze vrlo uskoro! A ako neko sumnja u nas… ‘just leave it all to me'” dodaje ona, dok uz pozadini kreće čuvena muzička tema. “Da, još uvek smo dobri”, zaključuje Miranda.

iCarly emitovao se od 2007. do 2012. godine i bio je jedna od najpopularnijih Nickelodeon serija, a u decembru prošle godine, najavljen je njegov povratak. Kako se navodi, dva nova lika biće uključena u seriju, pa će Carly dobiti novu najbolju drugaricu, a upoznaćemo i Freddiejevu pastorku koja je opsednuta društvenim mrežama.

Pročitajte još  Kako vam zvuči? 1D i iCarly ekipa pričaju srpski!

Mnoge najviše brine izostanak Jennette McCurdy koja je tumačila Sam Puckett, ali američki mediji ističu da to nije iznenađenje jer se ona povukla iz glume i sad se uglavnom bavi režijom. Zbog toga, čini se da bi bilo pravo čudo da se ona pojavi makar kao gošća u par epizoda.

Nažalost, još jedna osoba važna za projekat neće se vratiti, a u pitanju je producent Jay Kogen. Kako piše Deadline, on je ušao u sukob sa Mirandom oko toga kako bi serija trebalo da izgleda, pa je na kraju odlučio da napusti projekat, manje od dva meseca nakon što je potpisao ugovor da će raditi na njemu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Miranda Cosgrove

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hoće li Martina Stoessel nestati sa scene i može li nam doći Selena Gomez? Famoza TV #30

2 thoughts on “Promo video za novi “iCarly” pokreće emocije!

  1. Velika nostalgija, serija mog djetinstva… inače da Famozo raspisala sam komentara danas :DD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.