Little Mix besne: Mi nismo ničiji pajaci!

Pop grupe uvek prate iste glasine, a to je da su visoko kontrolisane, odnosno da su prinuđene da slušaju sve što im nameću njihove muzičke kuće. ipak, devojke iz Little Mix jako pogađaju takve priče.

Leigh-Anne Pinnock tako ističe neke činjenice koje govore da devojke same određuju svoju sudbinu. “Mislim da već naš uspeh dovoljno govori za sebe; pokazali smo industriji da pišemo svoju muziku i da nismo ničiji pajaci! Mi se nikad nismo bojale da kažemo to što mislimo, a o tome govori i naš novi singl. On govori o tome da treba da budete žena po vašoj meri, a ne ono što neko drugi želi.”

Devojke su vrlo blizu završetka svog novog albuma, pa uskoro možemo očekivati njihovu novu turneju! Mi možemo otkriti da su one na spisku naših želja koje smo prethodnog meseca poslali jednom od organizatora!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Little Mix: One Direction nisu hejtovali kao nas jer oni su muškarci

5 thoughts on “Little Mix besne: Mi nismo ničiji pajaci!

  1. Mnogo bih voljela da odrze makar jedan koncert u nasem regionu na svojoj sljedecoj turneji 😩

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.