Lisa i Lena: Ne zvonite nam na vrata, nećemo izaći!

Lisa i Lena već prave ogromne meetupove sa fanovima gde ih često čeka i po 2000 ljudi ali iako rado izlaze u susret svima, kaže da su morale da postave granice jer neke osobe ne umeju da se kontrolišu!

One tako ističu da ne pristaju da ih neko uznemirava na kućnom adresi kako bi se fotkao sa njima. “Mi i ne izlazimo da otvaramo vrata. To je naš privatan život i neke granice moraju da postoje. Kad vam neko dođe na kućna vrata to je zaista nepristojno”, kaže Lena.

Devojke kažu i da se njihov život i dalje ne razlikuje od života njihovih vršnjakinja, odnosno da ne zapostavljaju školu. Upitane da objasne da li još idu u školu, one začuđeno odgovaraju, “Da, naravno da idemo. Idemo svakog dana. Putujemo samo vikendom i praznicima. Kad imamo školu, ne idemo nigde”, kaže Lena. “Nismo pod većim stresom nego drugi, radimo ono što volimo i to kad možemo. Snimanja nam traju od 10 minuta do dva sata i sve to uklapamo u dan”, objašnavaju one.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Šetala bih bez majice": Lisa i Lena odgovaraju na "kontroverzna" pitanja!

One thought on “Lisa i Lena: Ne zvonite nam na vrata, nećemo izaći!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.