Teško mu je: Liam uz porodicu preživljava razvod

Vest o razvodu Miley Cyrus i Liama Hemswortha zaista je došla neočekivano, a svako od njih dvoje razvod preživljava na svoj način – Miley na luksuznoj jahti sa novom devojkom, a Liam u Australiji sa svojom porodicom i bratom Chrisom Hemsworthom.

Liam je viđen u Australiji sa svojim bratom Chrisom i njegovom decom. On se prvi put obratio novinarima u dok je bio u Byron Bayu sa Chrisom “Ne razumete kako je to” kaže za Daily Mail Australia, “Ne želim da pričam o tome, druže…”

“Izgledao je smoreno, ali opušteno u Australiji sa porodicom”, kaže svedok, “Slavili su Chrisov rođendan kod kuće u nedelju, a u ponedeljak su otišli na frozen yogurt u Yoflo. Liam je bio ozbiljan i pomalo melanholičan”. Izvor kaže za E! portal da je Liamu jako teško što je sve ovo praćeno i javno. “Jako mu je neprijatno što je sve ovako javno. Imao je teških nekoliko nedelja, a vreme s porodicom i ljudima koji ga podržavaju će mu pomoći da malo skrene misli sa svega”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Najzanimljivija kategorija: I ljubimci megazvezda učestvuju u iHeart Radio Awardsu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.