Šokantna ispovest Liama Paynea: U One Directionu sam postao alkoholičar!

Iako nam se činilo da je tokom pet godina postojanja sve bilo skoro pa idealno u One Directionu, mračne tajne vremenom izlaze na videlo! Liam Payne kaže da je upravo zbog pevanja u bendu imao mnogo problema sa alkoholom jer nije znao kako da se izbori sa stresom.

Kako on ističe, problem se uvek vraćao kad god bi krenula nova turneja za koju mu se činilo da jednostavno nema kraja. “Prošao sam kroz alkoholičarsku fazu i nekad sam zaista preterivao”, kaže on za The Telegraph. Iako nam se možda čini da odsedanje u luksuznim hotelima ne može biti loše, Liam kaže ad je problem bio što nikad nije mogao da se opusti.

“Sve se svodilo na koncerte i hotele a nismo mogli da spavamo jer bi fandom bio ispred prozora. Ljudi su pre neki dan pričali sa mnom o mentalnom zdravlju u muzičkoj industriji a to je zaista veliki problem. Nekad vam je potrebno sunce ili šetnja.” Znači li to da se 1D neće vratiti? Liam tvrdi suprotno ali je sasvim izvesno da će se ovog puta mnogo više računa voditi o tome da njima vreme na turneji više ne bude toliki napor!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi Famoza Stars je na našem YouTube kanalu: Pogledajte priču o Louisu Tomlinsonu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.