Liam Payne svestan svega: Možda propustim neke važne momente Bearovog života zbog karijere!

Liam Payne jako voli svoju porodicu a naročito sina Beara, ali ne želi da se zavarava da će biti lako ispratiti sve u njegovom životu sa ovako gustim rasporedom!

Liam je obleteo pola sveta tokom Bearove prve godine, a zatim je išao sa Ritom Orom na promo turneju povodom hita „For You“ za film „Fifty Shades Freed“ – solo karijera koja tek treba još da procveta veliki je izazov, i Liam to zna, ali stajanja sada nema. „Bear je tek počeo da izgovara ’tata’. To je jako slatko i kada si otac shvataš da više ne radiš sve ovo zbog sebe, već i zbog dece“ kaže Liam. „Shvatam da imam priliku da izgradim dobru budućnost za njega, ali samo dok radim vredno kao u ovom momentu.“

Liam će raditi vredno i stalno biti na putu, ali to znači da će nekih momenata morati da se odrekne. „To je rizik da ću propustiti mnoge stvari u njegovom odrastanju. Svestan sam toga ali ne smem da stanem jer sve ovo radim zbog njega“ objašnjava Liam, koji bi lako mogao da završi u Los Anđelesu ili Njujorku jer mu se čini da se u Engleskoj nije sasvim skrasio. „Teško mi je i da pomislim da sam se ikada negde skrasio. S obzirom da sam stalno na putu, navikao sam na takav život“ dodaje on.

Pročitajte još  Cheryl i Liam Payne na tajnom odmoru, objavili slične fotke na Instagramu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Liam Payne svestan svega: Možda propustim neke važne momente Bearovog života zbog karijere!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.