Ne žele da ga iskvare: Liam Payne i Cheryl će skromno proslaviti Bearov prvi rođendan!

Liam Payne i Cheryl mogu da naprave žurku veka za prvi rođendan svog sina Beara, ali oni su odlučili da ostanu skromni, ne bi li i njihov sin odrastao skroman!

Iako je Bear imao neverovatnu sreću da se rodi u porodici dve megazvezde, otkriveno je da ovaj par ipak želi intimniju zabavu i definitivno bez poklona! „Oni planiraju privatnu žurku sa bliskom familijom i sa Liamove i Cheryline strane, ne žele da od ovoga naprave ludnicu, radije bi da provedu kvalitetno vreme sa porodicom“ izjavio je izvor za Daily Mail. „Takođe su tražili da gosti ne donose poklone, jer ne žele da Bear bude razmažen.“

Da li bi se Bear zaista sećao svog prvog rođendana? Najverovatnije ne, ali ako roditelji nastave u ovom stilu, to će svakako biti dobro za njegovo odrastanje. Rođendan je došao u pravo vreme jer je Liam završio sa promocijom naslovne pesme iz „Fifty Shades Freed“, „For You“, a Cheryl se takođe smirila nakon obaveza u Njukaslu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #122 - Glasajte za pet pesama koje volite, ali samo jedanput!

One thought on “Ne žele da ga iskvare: Liam Payne i Cheryl će skromno proslaviti Bearov prvi rođendan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.