Ne žele da ga iskvare: Liam Payne i Cheryl će skromno proslaviti Bearov prvi rođendan!

Liam Payne i Cheryl mogu da naprave žurku veka za prvi rođendan svog sina Beara, ali oni su odlučili da ostanu skromni, ne bi li i njihov sin odrastao skroman!

Iako je Bear imao neverovatnu sreću da se rodi u porodici dve megazvezde, otkriveno je da ovaj par ipak želi intimniju zabavu i definitivno bez poklona! „Oni planiraju privatnu žurku sa bliskom familijom i sa Liamove i Cheryline strane, ne žele da od ovoga naprave ludnicu, radije bi da provedu kvalitetno vreme sa porodicom“ izjavio je izvor za Daily Mail. „Takođe su tražili da gosti ne donose poklone, jer ne žele da Bear bude razmažen.“

Da li bi se Bear zaista sećao svog prvog rođendana? Najverovatnije ne, ali ako roditelji nastave u ovom stilu, to će svakako biti dobro za njegovo odrastanje. Rođendan je došao u pravo vreme jer je Liam završio sa promocijom naslovne pesme iz „Fifty Shades Freed“, „For You“, a Cheryl se takođe smirila nakon obaveza u Njukaslu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Ne žele da ga iskvare: Liam Payne i Cheryl će skromno proslaviti Bearov prvi rođendan!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.