Liam Payne: Obilazam momke iz 1D za ove praznike!

Kako stvari stoje, svi momci iz One Directiona ove novogodišnje praznike provešće u Londonu, a Liam Payne kaže da koristi tu priliku da se dobro ispriča sa njima! On je otkrio svoje planove razgovarajući nakon svog nastupa na Jingle Ball festivalu koji se održao upravo u u Londonu prethodnog vikenda.

“Pričao sam sa Niallom”, kaže on za Capital FM. “Proveli smo oko četiri sata pričajući preko interneta, sto godina se nismo čuli. Nadam se da ću ga videti za Božić. Mislim, stvar je u tome što razumem da smo verovatno svi jako umorni. Rekao sam mu pre par dana, ‘Doći ću ili tako nešto’, a on me je iskulirao dva puta, pa sam mu rekao da mi se javi kad bude imao vremena.” Liam kaže da se ne ljuti zbog toga jer zna koliko je naporna bila godina. “Svi su tako zauzeti, tako je kako je.”

On dodaje i da je imao priliku da se druži sa Louisom u poslednje vreme. “Naravno da sam ga viđao tokom X Factora, ali sa druge strane, Harryja nisam video već neko vreme. Mislim da su sad svi u Londonu, što je kul. To je nešto najbliže okupljanju benda posle dužeg vremena”, kaže on.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uz malu pomoć Louisove mame: Bolesna devojčica upoznaće članove One Directiona!

2 thoughts on “Liam Payne: Obilazam momke iz 1D za ove praznike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.