Liam Payne o One Directionu: Velika je stvar kad ste najveći u bilo čemu, bio sam srećan zbog toga!

One Direction je tokom pet godina postojanja ostvario ogromne uspehe a Liam Payne se rado priseća toga i podseća ljude koliko je teško biti najbolji u bilo čemu, tako da je vrlo srećan što je njegov bend jedno vreme bio na krovu sveta.

“Sad vidim druge izvođače koji nastupaju na tim mestima, a njih je jako malo. Mi smo po tri puta uzastopno rasprodavali iste stadione. To je ludo! Nas su predstavljali kao najveći bojbend na svetu, bili smo najveći u nečemu i to je najbitnije. Zamislite da sam recimo stvorio najveću narandžu na svetu, ja bih bio srećan i time, znate na šta mislim? To ne možete da nadmašite.”

Liam je još jednom ponovio da je ipak bio preumoran od svega i da se tek sad, nakon nekoliko godina vratio u normalu. On često ponavlja i da želi povratak 1D, ali kako se čini, kad do toga i dođe, ne treba očekivati da će momci ponovo ostati godinama na okupu već ih verovatno čeka turneja i možda još jedan album pre nego što opet svako krene na svoju stranu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zayn besan na Larry šipere: Niko nije gej u 1Dju, uništavate bend i prijateljstva!

2 thoughts on “Liam Payne o One Directionu: Velika je stvar kad ste najveći u bilo čemu, bio sam srećan zbog toga!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.