Liam i Lous: Zayn nikad nije voleo 1D, bolje je ovako!

1132467-46123I37699

Mnogi Directioneri i dalje ne mogu da prebole činjenicu da Zayn Malik više nije član One Directiona ali Liam Payne u novom intervjuu otkriva da on baš nikad nije bio srećan što je deo najpopularnije grupe na svetu!

“One Direction nikad nije bio nešto čime se Zayn oduševljavao, ako razume šta hoću da vam kažem”, pričao je Liam za šou Food Morning Britain. “On je uvek imao drugačiji muzički ukus i to ga je verovatno nateralo da ode. Međutim to ne mora biti loša stvar. Sve je ispalo dobro zbog naših divnih fanova. I Zaynu ide dobro. Mislim da smo svi pobednici na kraju posle tako katastrofalne situacije. Sve je u redu.”

Louis je sa druge strane pričao o pauzi u radu benda i po ko zna koji put umirio je Directionere koji čitavu stvar doživljavaju kao kraj sveta. “Osećamo se kao da odlazimo iz škole. Međutim, istina je da ćemo se stalno viđati! Već planiramo i zajednički odmor. Ne znamo koliko će pauza trajati jer ne želimo da stvaramo pritisak sebi. Uživamo u svakom šou, u svakom momentu. Međutim, ovo nije kraj One Directiona.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan: Šta sam naučio od Selene i Justina!

3 thoughts on “Liam i Lous: Zayn nikad nije voleo 1D, bolje je ovako!

  1. Nemojte mi sda reč da sam retardirana ali drago mi je što je išo jer iako me jako povrijedio i ostavio dečke barem je sretan i ne kontrolira ga modest makar bi voljela da je još ostao…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.