One Direction: Bilo nam je teško kad je Zayn otišao ali sve je ispalo dobro!

One Direction Perform On ABC's "Good Morning America"

Liam Payne i Harry Styles uradili su kratak intervju za TV stanicu ITV gde su nam konačno malo pričali o Zaynu Maliku kao i tome u kakvim su danas odnosima s njim.

Zayn je pre nešto više od pola godine napustio 1D a za ostale članove to je bio šok. “To je stvarno bilo teško vreme. Očigledno je teško kad izgubite člana tima. Nastavili smo ipak tamo gde smo stali i na kraju je sve ispalo dobro”, ispričao je Liam. Kad mu je voditeljka direktno postavila pitanje da li su oni još uvek prijatelji, on je odgovorio: “Da, razumemo zašto je otišao. Ako mu srcu više nije blisko nema potrebe da bude ovde i radi nešto što ne voli.”

Harry Style biće slobodan negde u vreme kad se u novoj sezoni X Factora predstavljaju mentori ali on tvrdi da će tad imati druga posla. “Ja ću se baviti prodajom kuća!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zayn ne bi nazad u 1D: Činili su me nesrećnim, sad sam slobodan!

2 thoughts on “One Direction: Bilo nam je teško kad je Zayn otišao ali sve je ispalo dobro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.