Liam Hemsworth: Oženio sam se sa Miley bez razloga!

Liam Hemsworth: Oženio sam se sa Miley bez razloga!

Liam Hemsworth i Miley Cyrus baš su iznenadili javnost time što su jednog vikenda jednostavno odlučili da u kućnoj atmosferi postanu muž i žena, a glumac ističe da su oni to uradili bukvalno bez bilo kakvog razloga, već zato što im je jednostavno palo na pamet da urade tako nešto u tom momentu.

“Nije nam bilo teško da organizujemo to”, priča on za američki magazin Extra. “Bili su uglavnom najbliži rođaci, a čitava stvar se desila u momentu.” On je za ovaj medij govorio baš u društvu Miley koju je poveo na jednu ceremoniju prošlog vikenda, a potvrdio je kako naravno nimalo ne žali što se odlučio za brak.

“Srećan sam što sam tu gde jesam”, dodao je on, a onda i duhovito objasnio koja je razlika između perioda kad su njih dvoje bili momak i devojka i sad kad su muž i žena. “Isto je, ali drugačije”, priča ona navodeći da su njih dvoje već svakako zajedno čitavu dekadu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Liam Hemsworth

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Miley optužuje Liama da je konzumirao droge, on nju da je varala!

One thought on “Liam Hemsworth: Oženio sam se sa Miley bez razloga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.