Sada je sve u redu: Jedna od najmlađih žrtava tragedije u Mančesteru ponovo trenira karate!

Teroristički napad na koncertu Ariane Grande ovog proleća odneo je mnoge mlade živote, ali neki od povređenih su ipak uspeli da nastave dalje sa životom i vremenom se oporave!

Mala Lily Harrison je iz ove tragedije izašla kao pravi heroj i provela je u bolnici dve nedelje sa opasnim ranama uzrokovanim napadom i povređenim plućima, ali svom srećom, Metro prenosi da se ona nakon ovih meseci potpuno oporavila i sada ponovo trenira karate kao pre nesreće! Ariana Grande ju je u prethodnom periodu posetila u bolnici i pružila joj podršku – „Tako si hrabra, znam da ćeš biti dobro i tako sam ponosna na tebe“ rekla joj je ona nakon nesreće.

Lilyina mama i profesorka karatea takođe su pričale za medije o Lily i njenoj ljubavi prema ovom hobiju koji joj je toliko falio. „Nismo ni znali koliko ona obožava karate dok nije shvatila koliko joj je nedostajao tokom ovih meseci. Nismo želeli da se oseća loše što je propustila toliko časova već smo se trudili da joj pokažemo da je ponovo kao ostala deca, znali smo kroz šta je prošla“ izjavile su one.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ogromna peticija pokrenuta da bi se Ari dovela na Disney!

6 thoughts on “Sada je sve u redu: Jedna od najmlađih žrtava tragedije u Mančesteru ponovo trenira karate!

  1. Drago mi je da je sada sve Ok! 😁
    I ja sam povrijedila nogu i nemogu igrati odbojku već tri tjedna i tek sad su svi saznali koliko ja to volim i želim raditi. Znam da nije isto kao kod nje jer je kod nje mnogo gore, Ali se srećom sve riješilo😊

    1. I ja treniram odbojku,i sada se iako sam dete igram ligu znas ako treniras koju mislim.I znam kako ti je ja sam bolesna i propustam utakmice i jako sa tuzna,brz oporavak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.