Jade Thirlwall se napila pa odsekla sebi kosu!

Rekli smo već bezbroj puta – baš ničeg nema kul i zabavnog u tome kad se napijete, a nek vam dokaz bude i Jade Thirlwall koja je sebi dozvolila takvu glupost za svoj 26. rođendan. Kako ona kaže, bila je toliko pijana da nije znala za sebe, pa je pomislila kako je dobra ideja da drastično skrati svoju kosu!

Jade je tako na svom storyju objavila slike “Pre i posle”, gde vidimo da je svoju prepoznatljivu dugu kovrdžavu kosu skratila do nivoa ramena! Iako bi neko pomislio da je ona to uradila sa namerom, ona otkriva da se to desilo pod dejstvom alkohola! “Bile smo pijane pa smo takve odlučile da mi skratimo kovrdže. Ne radite ovo kod kuće deco.”

Na sreću po nju, uz malu intervenciju pravog frizera, kosa je dovedena u red, a čini se da i Jade ne žali previše zbog svega. Alkoholizam je inače jako veliki problem među mladima u Britaniji koji i za naše pojmove ispijaju neverovatne količine žestokih pića, naročito tokom vikenda i praznika. Posledice svojih loših odluka plaćaju nekoliko godina kasnije.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jade Thirlwall

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mixeri misle da su Jade Thirlwall i Louis Tomlison dvojnici!

8 thoughts on “Jade Thirlwall se napila pa odsekla sebi kosu!

      1. Pustite je, dajte joj malo slobode, ima pravo da radi sta hoce. Nije bila toliko pijana, trebali ste da pogledate storije od Jesy 😂😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.