Lauren Jauregui: Naravno da u Fifth Harmonyju pričamo o našim solo karijerama!

Devojke iz Fifth Harmonyja nas ubeđuju da je moguće istovremeno biti i solista i članica grupe a Lauren Jauregui još jednom potvrđuje tu priču rečima da je sve stvar dogovora.

“Naravno da pričamo o solo planovima i naravno da se slažemo oko toga. Svi rade na solo stvarima. Dinah je objavila ‘Boom Boom’ koji je super. I Ally ima pesmu ali ubijte, ne mogu da se setim imena… Aha, ‘The Lost Kings’. I Normani uskoro izlazi muzika. Obožavam da gledam sve njih kako napreduju, zabavno je”, kaže Lauren.

Ona dodaje da zaista nije teško da istovremeno budu i deo grupe. “Mi jedna drugoj dajemo prostor, iskrene smo i otvorene o tome šta radimo. Naravno, Fifth Harmony nam je prioritet a imamo i aktuelni singl ‘Por Favor’. Idemo i na turneju po Aziji i Australiji a upravo smo se vratile iz Južne Amerike”, ističe ona i navodi da će u januaru samo nestati sa scene kako bi se konačno malo odmorila!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lauren Jauregui

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Na čije koncerte biste išli u Srbiji i Hrvatskoj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.