Lauren Jauregui: Lana Del Rey mi je inspiracija!

Lauren otkriva ko je njen idoli i inspiracija u muzičkoj industriji i bez ikakvog oklevanja otkriva da je to jedno od najvećih imena na muzičkoj sceni, Lana Del Rey!

Pevačica otkriva da je prva pesma koju je ikada čula od Lane bila pesma “Born To Die”, kao i da je odmah ostavila jak utisak na nju! “Prva pesma koju sam ikad čula od nje je “Born To Die” i bukvalno sam “umrla” na prvo slušanje,” priznaje Lauren. “Odmah sam želela da saznam ko je ona! Onda sam istražila sve o njoj i njenoj muzici i narednog dana sam već imala čitavu njenu diskografiju,” dodaje ona. “Moji omiljeni stih je ‘Don’t make me sad, don’t make me cry, sometimes love is not enough and the road gets tough, I don’t know why’,” priznaje Lauren.

Kada smo kod njenog solo albuma, Lauren otkriva da je eksperimentisala sa različitim zvukovima, ali da se trudi da sve zvuči što prirodnije. “Dosta sam pisala i istraživala sebe i znate svaka pesma ima novi život, pa i ponekad stvaram od nule, zavisi,” ističe nekadašnja članica Fifth Harmonyja. Ona ističe da još uvek nije ni sto posto sigurna koji zvuk želi da stvara, ali da je više okrenuta gitari i R&B zvucima.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Lauren Jauregui

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Lana Del Rey: Želim da snimim 40 minuta dug spot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.