Napokon i ona: Dinah Jane iz Fifth Harmonyja potpisala solo ugovor!Čekalo se dugo da sve devojke iz Fifth Harmonyja odu u solo vode jer je bend pod terminom „pauze“ – sada možemo da kažemo da sve imaju svoje solo ugovore!

Dinah Jane poslednja je napravila takav korak, ali nikad nije kasno! Tokom nedelje je objavljeno da je pevačica iz Fifth Harmonyja odlučila da potpiše solo ugovor sa Reid’s Hitco izdavačkom kućom iz Los Anđelesa, i da će njen solo singl izaći tokom narednih nedelja i da će Dinah udružiti snage sa nekim prilično uglednim tekstopiscima, poput Priscille Renea koja je napisala „Worth It“, megahit za Fifth Harmony.

Nova pesma svakako neće biti prvi singl materijal od Dinah, jer je ona već sarađivala na pesmi „Boom Boom“ sa Daddy Yankeeom, RedOne i French Montanom prošlog oktobra, ali osim toga nije bilo ničeg novog od ove pevačice, dok je njena koleginica Camila već izgradila svoje solo ime u muzičkoj industriji, a Lauren ima iza sebe mnogo veći broj dueta i saradnji i uskoro planira album, kao i Ally Brooke.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dinah Jane

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Camila Cabello: Zbog Fifth Harmonyja nema mnogo dueta na mom albumu!

2 thoughts on “Napokon i ona: Dinah Jane iz Fifth Harmonyja potpisala solo ugovor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.