Lauren Jauregui ide u solo vode, kraj Fifth Harmonyja?

Sve devojke iz Fifth Harmonyja povremeno rade na solo projektima ali Lauren Jauregui je sad uradila isto što i Camila Cabello – ne samo da je najavila solo album već je i potpisala ugovor za njega!

Kako navodi Billboard, Lauren je potpisala ugovor za kompaniju Colombia iako je sa Fifth Harmony bila pod okriljem Epica! Ovo je dakle vrlo sličan sled događaja ali svi ipak nisu potpuno sigurni u to jer bi ispalo da ona radi isto ono što su zabranjivali Camili, a to je da ima solo karijeru i ostane u grupi.

Moguće je da odluka Lauren dolazi nakon ogromnog uspeha koji Camila postiže kao solista s obzirom da ima čak i prvo mesto na američkoj top listi što Fifth Harmony nikad nije uspeo. No, hajde da sačekamo i zvanične informacije.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Lauren Jauregui

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Camila Cabello otišla sa koncerta Fifth Harmonyja!

One thought on “Lauren Jauregui ide u solo vode, kraj Fifth Harmonyja?

  1. Bez Camile mi je inace 5H bezveze. Camila je udopunjavala grupu i ovo uopste nije iznenadjujuce,da se 5H jednom za svagda raspadne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.