Stiže narednog petka: Lauren Jauregui najavila debi singl “Expectations”!

Petak je odličan dan za novu muziku, a naredni će biti posebno iščekivan, jer će još jedna bivša članica Fifht Harmonyja predstaviti debi singl sa predstojećeg solo albuma!

Lauren Jauregui je ranije ovog meseca najavila svoj debi album, a već narednog petka, 12. oktobra ćemo biti u mogućnosti da čujemo i debi singl “Expectations”. Ona otkriva da je ovo samo deo predstojećeg solo projekta na kojem radi i naglašava da će biti veoma ličan i da će istaći njenu biseksualnost.

“Moja umetnost je samo-istraživačka. Pričaću o svemu što sam prošla iz dve perspektive – ako sam nešto prošla sa ženom to će biti iz te perspektive, a ako sam nešto prošla sa muškarcem čućete tu stranu priče,” ističe Lauren. Ona je o svojoj biseksualnosti govorila još na dodeli Billboard nagrada 2016. godine i istakla je da je ponosna što je biseksualna Kuban-Amerikanka.

Pevačica je u maju otkrila da ima samo dve napisane pesme i otkriva da je ono što ćemo čuti na njenom solo albumu napisano u prethodna tri meseca ili nedelja. “U studiju svakodnevno otvaram vrata svih ovih stvari koje nikada ne bih rekla,” zaključuje Lauren.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Lista najuspešnih mladih muzičara: Ed Sheeran prvi, Ari druga, 1D peti!

4 thoughts on “Stiže narednog petka: Lauren Jauregui najavila debi singl “Expectations”!

  1. Famozo, Soy Luna kreće na #CierreGiraMundial, to je neka vrsta svijetske turneje… Je li tako?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.