Latino sapunica: Alex Rodriguez optužen da vara Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez stvarno nema sreće! Nakon tri neuspešna braka i četiri veridbe, pevačica i glumica verovala je da je pronašla sreću sa bivšom zvezdom bejzbola, Alexom Rodriguezom. Međutim, taman što su oni objavili kako su se verili prethodnog vikenda, stigle su teške optužbe da sportista sve vreme vara J.Lo!

Interesantno, javio se još jedan veoma slavan igrač bejzbola, Jose Canseco koji tvrdi da Alex vara J.Lo i to ni manje ni više nego sa njegovom ženom Jessicom od koje se Jose razveo pre 20 godina!

“Gledam kako J.Lo šalje poruke Alexu Rodriguezu a nema pojma da je on vara sa mojom bivšom suprugom Jessicom. Jadna devojka, pojma nema ko je on. Alex, prestani da budeš go*no i da varaš Jennifer Lopez”, tvitovao je Jose. On je dodao da je lično prisustvovao momentu kad je Alex zvao njegovu bivšu pre par meseci, kao i da je spreman da ide na poligraf kako bi se to proverilo. On je potom izazvao Alexa na boks meče! Jose je još 2008. godine u svojoj knjizi pisao kako je Alex slao tone poruka Jessici i da je bio uveren da su oni bili zajedno.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jennifer Lopez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Jennifer Lopez predstavlja spot za „Amor Amor Amor“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.