Jennifer Lopez otvoreno: Sama sam sebi najbolja prijateljica!

Jennifer Lopez 2014 - CMS Source (1)

Pevačica i glumica tvrdi da joj u životu trenutno ne treba niko!

Jennifer Lopez stala je na ludi kamen tri puta: prvo sa Ojanijem Noaom, a potom su usledila venčanja sa Crisom Juddom i Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance Maxa i Emme (7).

Od 2011. godine navodno je u on-off vezi s plesačem Casperom Smartom ali trenutno ne žuri da ponovo zasniva porodicu, te tvrdi da je nedavo otkrila potpuno nov nivo sopstvene nezavisnosti.

“Sama sam sebi najbolja prijateljica,” otkriva nam u intervjuu koji je dala za nemačko izdanje magazina Cosmopolitan, “U pitanju je osećaj koji nikad pre nisam iskusila. Moj ceo život oduvek je bio jedan veliki plan. Upozala bih muškarca i pomislila: Kad ću se udati? Kako ćemo živeti? Je li ovo moja budućnost?”

Pressefoto 2013 - CMS Source

Ali Jennifer (46) danas na sve gleda mnogo opuštenije, i navodi kako obožava sve što se tiče nje same. Takođe, trenutno ni ne razmišlja kako će se stvari s Casperom dalje odvijati.

“Želim da želim nekog,” zaključila je na kraju, “Ali trenutno mi niko nije potreban.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Drake i Jennifer Lopez danas potvrdili da su u vezi, Rihanna besna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.