Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na Billboard Women In Music

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 86. po redu blogom, a ovoga puta se radi o listi najbolje obučenih zvezda na crvenom tepihu Billboard Women In Music. Tu se takođe dodeljuju neke nagrade ali nešto je drugačijeg tipa nego dodele nagrada. Ne znam kako bih opisala, ali sigurna sam da otprilike imate predstavu o čemu se radi budući da je (u trenutku kada pišem ovo) ovaj event jedna od najaktuelnijih tema. Naravno, kao i sve svoje dosadašnje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči, a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga.

Kao i uvek, i ovoga puta ću naglasiti da nisam apsolutno nikakav modni stručnjak i da je ovo samo moje lično mišljenje sa kojim možete ili ne morate da se slažete. Pred vama je sedam modnih kombinacija koje nisam ređala ni po kakvom redosledu ali sam, kao i uvek, i ovoga puta za kraj ovog bloga ostavila svoj najdraži outfit. Ukratko sam iznela svoje mišljenje kako blog ne bi bio predugačak i to je sve. Neću više dužiti sa ovim uvodnim delom bloga, već hajde da pređemo na samu temu konačno!

Ava Max

Krećemo sa kombinacijom koju je iznela Ava Max i koja je zaista, bar po mom mišljenju, baš nekako osvežavajuća. Istovremeno izgleda elegantno i graciozno, ali takođe i veoma opuštajuće. Vrh!

Pročitajte još  Ariana Grande pisala fandomu: Volim vas iz sveg srca, do najdalje galaksije i nazad!

Tierra Whack

Za Tierru sam saznala inače relativno nedavno, ali moram priznati da mi se baš dopadaju njene pesme. Znam da to nije tema, ali želela sam i to da spomenem. Što se outfita tiče, meni je baš zanimljiv i nesvakidašnji tako da izgleda baš interesantno!

Lauren Jauregui

Mislim da se Lauren već našla par puta na ovim mojim listama, ali u svakom slučaju, smatram da je njen modni stil fantastičan. Izgleda tako očaravajuće a istovremeno toliko relaksirajuće. Imam samo reči hvale za njenu kombinaciju!

Grace VanderWaal

Grace izgleda stvarno predivno, bar po mom mišljenju. Ova torbica mi je preslatka, a čitava kombinacija izgleda skroz neuobičajeno, ali i stvarno sjajno. Ne znam šta bih više rekla sem da je u pitanju jedan super outfit.

Ellie takođe izgleda stvarno fantastično. Definitivno detalj koji se najviše ističe što se ovog outfita tiče jesu ove cipele, ali bilo kako bilo, meni se baš dopadaju kao i celoukupna kombinacija.

Dua Lipa

Ako čitate moje blogove koje su ovakvog tipa, verovatno ste primetili da se Dua već par puta našla tu. Jednostavno, meni je toliko fenomenalan njen modni stil da se to rečima ne moče opisati. Besprekorno, zaista.

Pročitajte još  Stigao nam je kviz o pesmama Ariane Grande!

Ariana Grande

I za kraj ovog bloga, moj najdraži outfit. To mesto ovoga puta zauzima devojka koja je blistala tokom ove večeri. Naravno, radi se o Ariani Grande. Toliko sam oduševljena njenim outfitom, to je stvarno neverovatno. Prvenstveno boje su perfektne, u svakom smislu te reči. Jednostavno, savršeno. Toliko.

I to bi bilo sve što se tiče mog 86. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje. Koje modne kombinacije sa ovog eventa se vama najviše dopadaju? Naravno, to mogu biti i neke van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Lora nam otkriva: Sel, Ari, Katy i Jus su najbolji, želim da upoznam Taylor Swift!

3 thoughts on “Sunčicin blog: Najbolje obučene zvezde na Billboard Women In Music

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.