Više od 125 obožavalaca podnelo tužbu protiv Travisa Scotta

Nakon Astroworld tragedije, tužbe se sve više gomilaju, a pritisak na Scotta Travisa je ozbiljan. Naime, više od 125 obožavalaca podnelo je tužbu od 750 miliona dolara protiv repera zbog smrtonosnog incidenta u kojem je desetoro poginulo i stotine povređeno. Tužba je, takođe, pokrenuta i protiv Live Nation, Epic Records Drake i Apple, kao optužene za učešće u organizaciji festivala.

Tony Buzbee, tužilac Hjustona, optužuje Scotta i organizatore festivala za “grubu nemarnost” nakon haosa na Astrowold festivalu koji se odigrao 5. novembra ove godine. “Nikakva količina novca ne može obnoviti ljudski život“, rekao je Buzbee u tužbi. Takođe, navodi da Scott, promoteri i organizatori koncerta nisu primenili nikakve zaštitne mere kako bi zaštitili posetioce koncerta.  

Izvor je za The Sun rekao da su i Kylie i Travis u suzama od festivala koji je osuđen na propast i da oboje nisu bili svesni ozbiljnosti situacije sve do nekoliko sati kasnije. Kako navodi insajder, njih dvoje su jecali preko telefona svojim timovima i pokušavali da shvate šta se dogodilo. Izvor tvrdi da je Travis koristio slušalice u ušima tokom koncerta i da mu niko nije rekao da prekine šou, uprkos video snimcima na kojima se vidi kako očajni fanovi mole obezbeđenje da interveniše.

Dok se reper suočava sa navalom tužbi, Kylie želi da drži sebe i svoju ćerku Stormy što dalje od reflektora i poptuno izbegava svoj glavni stan, već najveći deo vremena provodi sa porodicom. Ovo je izuzetno teško vreme za nju, naročito jer je trudna, ali daje sve od sebe da privatno podrži Travisa koji je izuzetno uznemiren.  

Pročitajte još  Nove teorije: Kruže glasine da je telohranitelj Kylie Jenner Stormin otac!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Travis Scott

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.