Kylie Jenner poslala pretnju samohranoj majci!

Kylie Jenner ima samo 22 godine i vredi preko milijardu dolara, ali i pored toga, i dalje pokazuje izuzetnu glad za novcem! Ona je tako putem svojih advokata uputila pretnje jednog samohranoj majci koja poseduje malu kompaniju Cased Clothing i koja u ponudi ima majicu sa natpisom Rise and Shine.

Kylie traži od ove mame da prestane da prodaje majicu na kojoj pišu ove reči, a koje ona trenutno pokušava da zaštiti i time stekne prava da je koristi. Ovo je poseban bezobrazluk je Kylie još uvek nema prava niti je poznato da li će joj to uopšte biti dozvoljeno. Kako ističe ova gospođa, njoj uopšte nije jasno kako su je Kylieni advokata pronašli, jer ona živi čak u Australiji i vodi sasvim malu kompaniju. Ona ističe i da ovu majicu prodaje već godinu dana, dakle mnogo pre nego što je Kylie palo na pamet da je zaštiti.

“Nažalost, mi nemamo novca da se borimo protiv nje, a ona ga ima toliko da može da nas uništi. Nije vredno toga”, kaže ona i ističe i da će prestati da prodaje ove majice, a kaže da je prava sreća što je preostalo samo osam primeraka pa neće pretrpeti veliku štetu. Kylie je već sa razlogom proglašena pohlepnim monstrumom na društvenim mrežama, ali to nekako ide uz ovu porodicu koja i pored svega nastavlja da stiče popularnost.

Pročitajte još  Organizator ga ispalio za pare: Justin Bieber otkazao nastup u Montrealu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Kylie Jenner poslala pretnju samohranoj majci!

  1. Čitav Svet je kriv,što uvek podržavaju pogrešne ljude,veštačke izglede,pravljenje budale danas i da zarađuju na ljude to nekima nije teško jer ljudi više negledaju realno več Maštovito.Danas možeš i lutku podmetnuti Sveti oni nece primećivati,već će gledati silikonske umetnine.Nije ni čudo što se zagađuje Planeta i ima puno bolesti.Čitav Svet umesto da pomaže da naša deca žive zdravo ,gledamo veštačke žive lutke koje dele savete a sebi nezna da da Savet,šta će biti kada sazna da joj malo života ima,dali će joj pomoći novac i pohlepnost.Big sve vidi i vrati brzo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.