Kylie Jenner i Travis Scott dali impresivnih 13 miliona dolara na vilu u Beverli Hilsu!

Ima se, može se – Kylie Jenner već poseduje brdo nekretnina, a sada poseduje još jednu na kojoj joj se mnoge zvezde mogu diviti!

S obzirom da je Kylie jedna od najbogatijih mladih senzacija širom sveta, njoj nije problem da kupi vilu koja košta čak 13 miliona dolara, što je novac koji čak ni velika većina zvezda u Americi nije videla! Međutim, Daily Mail piše i da je Kylie ovu cenu zapravo podelila sa Travisom Scottom, koji takođe poseduje tu vilu zajedno sa njom, tako da će ovo biti još jedno njihovo ljubavno gnezdo.

Kuća se inače nalazi na Beverli Hilsu i poseduje, naravno, ogroman bazen i garažu za veliki broj automobila kako je Kardashian-Jennerima i potrebno, a tu je i velika kuhinja i gigantska spavaća soba koja se prostire preko celog sprata – pogledajte i kako sve to izgleda!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Štiti prijateljicu: Ariana Grande staje na stranu Nicki Minaj u svađi sa Kylie Jenner i Travisom Scottom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.