Uhapšen Cole Sprouse: U redu je pljačkati i lomiti tokom protesta!

Protesti širom Amerike nakon ubistva Georgea Floyda, a stotine zvezda su mu im se priključile i na ulici. Ipak, za razliku od recimo Ariane Grande, glumac Cole Sprouse nije prošao tako dobro. Kako on sad izjavljuje, deo vikenda proveo je u zatvoru, a nakon što je uhapšen!

Očigledno veoma besan glumac je učinio nedopustivo, pa je rekao da je u redu čak i ako ljudi pljačkaju tokom protesta! “Mir, nasilje, pljačke su apsolutno dobar način za proteste. Mediji će objavljivati samo ono što je najsenzicionalnije, što samo potvrđuje rasističku agendu”, napisao je ovih par rečenica koje i nemaju mnogo smisla. Govoreći o samom hapšenju, on kaže da ih je policija prevarila. “Rekli su nam da možemo da odemo, ili ćemo biti uhapšeni. Kad smo krenuli, druga grupa policajaca je počela da nas vezuje”, objašnjava on, a prenosi E! News.

Njegov govor kojim opravdava nasilje i pljačke osudio je Terrence Floyd, rođeni brat preminulog Georga Floyda koji primećuje da mnogi smrt njegovog brata koriste na pogrešan način. Govoreći u jednom jutarnjem programu, on je istakao da njegov brat ne bi bio srećan kad bi video šta se dešava. “Moj brat bio je nežni div koji je bio za mir i bratstvo. Kad biste razgovarali sa njim, on je uvek bio tu da vas motiviše, bez obzira kroz šta prolazite”, ističe on, i navodi da je i zbog toga nasilje nedopustivo i da ne može da se pravda.

“Nasilje baca u senku ono što se dešava, jer kao što sam rekao, moj brat je bio za mir i bratstvo… ovo što se sad dešava je jedinstvo, ali destruktivno jedinstvno. To ne treba da se radi. Moj brat to nije želeo. U redu je biti ljut, ali tu ljutnju morate iskoristiti za nešto pozitivno. Bes i uništavanje svog grada nije nešto što bi on želeo.” Famoza je apsolutno saglasna sa ovim rečima i zbog toga se trudimo da budemo umereni u stavovima kad je reč prenošenju toga što se dešava u Americi. Brojne zvezde sebi daju pravo da širu mržnju ili imaju potrebu da nam drže moralne lekcije, što čini više štete nego koristi.

Pročitajte još  Mašta postala stvarnost: Lili i Cole iz"Riverdale" su u vezi!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Cole Sprouse

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Uhapšen Cole Sprouse: U redu je pljačkati i lomiti tokom protesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.