Kylie Jenner otpevala svoj hit na humanitarnom događaju Justina Biebera!

Kylie Jenner najverovatnije ne vidite kao pevačicu već kao preduzetnicu i rijaliti zvezdu, ali za nekog kao što je ona ne postoje granice, tako da je Kylie napravila pometnju svojom “pesmicom” “Rise And Shine” i čak kupila prava na ovu frazu, ne bi li mogla još bolje da je unovči koristeći je za stvari koje prodaje! Ipak, Kylie je ovaj put pesmu upotrebila u humanitarne svrhe jer ju je otpevala na događaju Justina i Hailey Bieber koji su takođe odlučili da skupe novac za nešto korisno!

Naime, Jus i Hailey Bieber organizovali su muzički događaj sa mnoštvom zvezda koje su bile raspoložene da skupe novac u humanitarne svrhe za decu, a među njima se našla i Kylie Jenner koja je otpevala svoj jedini hit “Rise And Shine”. Video na kom Kylie peva već je eksplodirao na društvenim mrežama, a komentari ponovo nisu sjajni i Kylie je na udaru kritika, a ima i onih koji i dalje zbijaju šale na njen račun, sada još više!

View this post on Instagram

Kylie performing Rise and shine 😂

A post shared by Kardashian Clips (@kardashianclips) on

Čini se da Kylie ipak ne brine mnogo za hejtere, i na događaj je došla u kompletu vrednom čak 2.295 dolara, i njena pratnja bila je mama Kris Jenner koja se obukla vrlo formalno i stavila i leptir mašnu! Naravno, na događaju je bio i Justinov menadžer Scooter Braun koji je na društvenim mrežama posebno pohvalio Justinovu volju da čini ovakve stvari: “Ovo me je mnogo usrećilo. Hvala što ste učinili ovo u dobre svrhe, vi i još mnogo drugih umetnika večeras” napisao je Scooter.

Justin je otpevao “Sorry”, “Love Yourself” i na sceni mu se pridružio njegov najbolji drug Jaden Smith da zajedno otpevaju “Never Say Never”.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Kylie Jenner odgovara hejterima: Rođena sam ekscentrična!

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.