Optužbe fandoma: Travis Scott i Kylie Jenner iskopirali Arianu Grande u svom spotu?

Kod Kardashian-Jennera svaki dan je drama, a to im i donosi tako veliku popularnost – sada se deo fandoma Ariane Grande pita da li su oni smislili još jednu provokaciju, koja se sad tiče Ariane.

Naime, Kylie Jenner i Travis Scott ovih dana slave i raduju se zbog izlaska Travisovog albuma „Astroworld“, a tu je i Travisov najnoviji spot za pesmu „Stop Trying To Be God“, u kom je toliko biblijskih motiva da je čak i Kylie u jednom delu spota Bogorodica sa jagnjetom. U ostalim delovima pažnju su privukli Travis kao vođa velike grupe „sledbenika“, kao što ih je imao Isus, a tu su i delovi koji prosto liče na spot Ariane Grande „God Is A Woman“, poput onog koji vidite na slici iznad, gde Ariana vodi crkveni hor.

Čak i samo nazivi ove dve pesme mogli bi da se povežu, jer, bilo to cilj Travisa ili ne, izgleda kao da joj je Travis odgovorio na pesmu rečima „Prestani da se ponašaš kao da si Bog“, a neki fanovi misle da je Travis samo uzeo ideju od nje – moguće je da to ipak nije istina i da je ovaj spot dosta ranije urađen, jer je i Arianin video relativno svež. Šta vi mislite o svemu ovome?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ariana Grande: Završila sam sa popom, od sad snimam crkvenu muziku!

3 thoughts on “Optužbe fandoma: Travis Scott i Kylie Jenner iskopirali Arianu Grande u svom spotu?

  1. ne mislim da ima veze sa arianom mozda jeste scena inspirisana ali dave meyers je napravio spot i za jednu i drugu pjesmu tjd

  2. Kopija je nesto kada je sve isto,samo je jedan spot malo bolji u kvaletitetu a drugi ne.Sto se tice ova dva spota,ima slicnosti sto NIJE KOPIJA.To je kao da snimite film isti kao neki drugi ali promenite imena likova i mesto radnje tako da to nije kopija vrc slicnost.Prvo na procitaj osnove o autorski pravima pa neka se jave…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.