Novi incident: Muškarac upao u kuću Taylor Swift, istuširao se i zaspao!

Količina ludaka koji opsedaju Taylor Swift je sve veća, a najnoviji incident desio se u četvertak uveče u njenom stanu u Njujorku, u koji je provalio 22-godišnji mladić, ali je zaboravio da iz njega i izađe!

Kako piše TMZ, ovaj provalnik se merdevinama popeo do prozora i zatim upao unutra a onda je umesto za pljačkanje, vreme iskoristio da se istušira i zatim i odspava! Naravno, policiji nije bilo teško da ga privede i optužila za proganjanje, pljačku i provalu.

Ono što se kasnije ispostavilo jeste da je ovaj isti mladić već provaljivao u Taylorin stan i to pre samo dva meseca! Verovali ili ne, on je tad provalio u kuću tako što je lopatom razbio ulazna vrata. Kako se čini, motiv za ovakve upade mu uopšte nije novac nego ogromna želja da nekako dođe do Taylor koja ni tad ni sad nije bila kod kuće.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ispovest Calvina Harrisa: Svet mi se raspao nakon raskida sa Taylor Swift!

4 thoughts on “Novi incident: Muškarac upao u kuću Taylor Swift, istuširao se i zaspao!

  1. O Bože, nije normalno koliko je ona na udaru tih provalnika. Sreća, pa ne bude tu kad provale ali to stvarno nije normalno koliko su opsednuti sa Tay.

  2. Stvarno??! Tay stvarno više ne zna što da radi sa svim tim luđakima koji joj upadaju u stanove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.