Čudan detalj na slici Kylie Jenner razbesneo internet!

Kylie Jenner je prošlu nedelju provela u društvu svojih bff i ćerkice Stormi na ostrvima Turks i Caicos povodom promocije svoje linije Kylie Skin. Nakon povratka s putovanja, ona je na Instagram stavila sliku sa svojim izabranikom Travisom Scottom, a ljudi su primetili neobičan detalj koji im se nimalo nije svideo!

Milijarderka, koja na slici pozira sa Travisom pored jednih od njenih luksuznih vozila, zaboravila je da postoje propisi po kojima ona ne sme da parkira na mesto za invalide! Na slici možemo videti Travisovu ruku obgrljenu oko Kylienog vrata, a tačno iza nje – plavi znak na kom piše da je to parking mesto rezervisano za invalide. Opis pored slike bio je “Partneri u zločinu zauveeek” što je bilo prilično ironično gledavši na celu situaciju.

View this post on Instagram

partners in crime 4 evaaa💗💦🦋👨‍👩‍👧

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Naravno, neko je primetio znak u pozadini i komentari su krenuli da pljušte na račun ovog neodgovornog ponašanja. “Pa zločin i jeste parkirati na mestima za invalide” neko je dodao ironično. Takođe su se mogli videti i komentari poput “Parkirati na hendikep mestu. Classy. Ništa iznenađujuće znajući ko te je odgajio”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Kylie Jenner zaštitila svoju dvosekundnu pesmu, pravi kolekciju!

One thought on “Čudan detalj na slici Kylie Jenner razbesneo internet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.