Kim udarila Kourtney šakom u glavu, kamere zabeležile!

Sestrinska ljubav među članovima porodice Kardashian Jenner je prilično jaka, ali stvari se nekad otmu kontroli! U njihovom slučaju, problem je što ih kamere stalno prate, tako da ovakve stvari, poput tuče Kim Kardashian i njene starije sestre Kourtney ostaju zabeležene, a publika će moći i da ih vidi!

Nova sezona serije “Keeping Up with the Kardashians”, kreće od marta, a kako je bolje promovisati nego starim dobrim nasiljem? U trejleru, Khloe se svađa sa Kourtney u kuhinji i napada je zbog njenog nadmenog stava, a Kourtney uzvraća sa, “Ne mešaj se u ono što nema veze sa tobom”, na šta joj Khloe uzvraća sa, “Onda ne pričaj o tome preda mnom.” U drugom klipu stvari su mnogo dramatičnije, jer konfliktna Kourtney uspeva da se posvađa i sa Kim, što dovodi do fizičkog obračuna. Dok Kourtney viče da Kim nema šta da joj priča, Kim ludi naginje se ka njoj i udara je šakom u glavu! Samo još jedan dan u slavnoj porodici!

I u novoj sezoni gledaćemo Kylie i Kendall, naravno u manjim ulogama, što je u skladu sa prognozama vezanim za to da se one lagano udaljavaju od šoua. Ipak, Kourtney će ostati u njemu i pored pretnji Khloe i Kim da će je izbaciti! Ipak, njena želja je da se manje pojavljuje, a sve kako bi više vremena posvećivala svojoj deci.

Pročitajte još  Kim Kardashian na rođendan došla u venčanici od osam hiljada evra!

“Ona bi bila srećna da manje snima i zbog sebe i zbog dece. Deca su joj sve starija i ona smatra da to što su pred kamerama nije dobro po njih. Već ima ljudi koji ih vređaju. Premladi su da to čitaju, ali Kourtney ne bi volela da oni to vide ni kasnije. Ona oseća da treba da ih zaštiti na svaki mogući način”, priča jedan dobro obavešteni izvor, a prenosi Kenosha News.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Suviše čudno da bi bilo istinito? Biebs ponovo na dejtu sa najstarijom sestrom Kardashian!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.